6 неща за брандовете дамско бельо, които е добре да знаете

6 неща за брандовете дамско бельо, които е добре да знаете

Днес има повече марки дамско бельо от всякога. Мисията на всички тях е да помогнат на жените да намерят това бельо, в което да се чувстват страхотно и съответно да им приляга също толкова невероятно.  

И така, какво общо имат всички тези марки? Ето шест неща, които брандовете на бельо искат да знаете:

1. Обратната връзка е важна

Имате чувството, че обратната ви връзка отива в черна дупка и никога не стига до брандовете и магазините за бельо? Гарантираме ви, че това не е така. Компаниите за производство, а и бутиците за дамско бельо прекарват изключително много време в слушане и четене на отзивите на своите клиенти. В допълнение към разговорите, които водим с клиентите на място във физическите обекти, ние обръщаме изключително голямо внимание и на това, което казвате.    

Социалните медии са чудесно място за споделяне на мнение по отношение на марките бельо, така че не се изненадвайте, ако предложението, което оставите в коментара си, наистина бъде изпълнено. Не бихме били тук без непрекъснатата подкрепа и любов от нашите почитатели и клиенти, така че приемаме отзивите на клиентите наистина много сериозно.

2. Понякога спираме да зареждаме определени стилове и цветове

Ако някога сте се чудили: „Защо спряха любимия ми сутиен?“ – не сте сами. Въпреки че марките за бельо могат да преустановяват производството на някои модели, това не е лично към самите клиенти. Има няколко причини, поради които марките за бельо решават да спрат конкретен стил или модел. Те могат да включват липса на търсене, промяна в производството или материалите, въвеждане на нови елементи, които подобряват крайния артикул. Брандовете могат да се движат в различна посока по отношение на дизайна, удобството и така нататък.

От всички тези фактори, продажбите са един от най-големите индикатори, дали даден стил или модел ще продължи да съществув. Ако сутиенът просто не се продава както преди, той вероятно ще отпадне от колекциите. Това е така, защото марките за бельо не искат да харчат бюджетите си за сутиени, които не се продават добре. Вместо това те ще търсят други начини да дадат на клиентите си това, което търсят – често под формата на нов дизайн.

3. Ние избираме всичко с любов

Влагаме много време и грижи в избора на бельото, което добавяме към нашата колекция. Повечето независими марки бельо са малки ателиета на специализирани експерти. Докато някои произвеждат луксозни модели в лимитирани серии, други залагат на масовото производство. Без значение от размера на екипа, ако всичко от скицата до мострата е проектирано с любов, то готовия продукт има място в нашата колекция

4. Ние сме разнообразна група експерти по дамско бельо

Красотата в индустрията за дамско и мъжко бельо се крие в нейното разнообразие по отношение на модели и стилове, защото тя дава много възможности за творческа изява на модните дизайнери. Въпреки че има различни марки, всички ние споделяме една и съща обединяваща цел – да ви помогнем да намерите бельо, в което да се чувствате невероятно. Тук е важно и да споменем, че размерите имат определящо значение. Ако изпитвате затруднения с определяне на правилните мерки, потърсете бра-фитинг консултация.

5. Ако искате най-подходящия за вас сутиен, започнете от вашата фигура

Попитайте който и да е експерт по дамско бельо, дали трябва да получавате редовни консултации за вида сутиени, които да носите всеки ден. Поне един от тях вероятно ще ви каже да. Пристягащите сутиени са ключа към това да намерите правилната за вас форма, когато става въпрос за оформен и добре стегнат бюст. Добрият консултант може да реши проблемите, като ви предлага модели, които да прилягат перфектно на вашето тяло, за да се чувствате комфортно и същевременно да се вписва във вашия бюджет. Той вместо да тръгне да ви обяснява дали нещо ви подхожда или не, просто ще покаже най-доброто за вас – това от което всъщност имате нужда и с което да изглеждате наистина феноменално.

6. Ние Ви оценяваме!

Ние искаме да сте щастливи и да обичате бельото, което купувате от нашия магазин. Оценяваме това, че избрахте да похарчите трудно спечелените си пари за нашето бельо. Нямаше да сме тук без вас!

Както винаги, много благодарим за четенето и ще продължим с полезната информация в следващата статия!

Силно препоръчваме!

Независимо дали пазарувате нови ежедневни сутиени или комплект бельо за специален повод, винаги е добра идея да потърсите и второ мнение. Знаем колко е трудно да намерите сутиени, които да пасват добре на тялото ви и да се чувствате добре в тях, особено когато го правите сами. Ако някога сте се чувствали несигурни относно размера на сутиена си или просто не знаете къде да отидете, за да намерите добри сутиени, време е да позволите на консултантите да ви помогнат.

Много специализирани бутици за бельо предлагат бра-фитинг консултация. Техните експерти ще премахнат болката и разочарованието от пазаруването неудобни сутиени и ще свършат цялата работа вместо вас. Още по-добре, тяхното познаване на продуктите може да ви спести време и пари. Освен това те знаят къде се “крият” всички най-добри сутиени.

Приятно пазаруване с Velina Vanity – вашият магазин за луксозно дамско бельо!

permalink

See all posts