Показване на 1–18 от 109 резултата

Изглед:

Бикини – бельото, което всяка дама притежава

Бикините са една от най-разпространените долни части в света на дамското бельо. Те стоят ниско над гърба, показвайки малко повече от корема. Имат по-тънки страни поради по-високия отвор на краката и в резултат на това те предлагат малко по-малко покритие. В сравнение с някои боксерки или бразилиани, те са по-скоро разкриващи, отколкото прикриващи. Бикините правят дамския силует още по-изящен, а в комбинация с дантела ефектът става дори по-силен.

Под какви дрехи се носят бикините?

За жени, които носят дънки или панталони с ниска талия, бикините може да са най-подходящи за носене, тъй като е малко вероятно да се вижда над талията на дънките. Ластикът на бикините обикновено лежи много по ниско, отколкото този на боксерките. 

Бикините могат да имат различни кройки, подходящи за различни дрехи. Някои модели са безшевни, за да не си личат под дрехи, които описват тялото. Не забравяйте и да обръщате внимание на цвета – бельото не трябва да контрастира или да се очертава под дрехите. Това се отнася най-вече за по-топлите месеци, когато носим панталони и поли от по-фина материя.

Секси бельо, което предоставя комфорт

Точно така, бикините са много секси, а в същото време са толкова удобни, че можете да ги носите цял ден, без да изпитате дискомфорт. Точно това е и причината, голяма част от долниците на еротичните комплекти в колекцията на Velina Vanity са именно бикини. Различните кройки могат да се комбинират чудесно със сутиени, жартиери и други аксесоари.

Не правете компромиси с дамското бельо, що се отнася до материята. Търсете качеството, защото добрите модели се деформират по-малко при носене, не избледняват и са по-издържливи при често пране. Заложете на доказани марки като Leilieve, Lormar, Sielei, Acousma Paris, Jolidon, Lisca и други.