Показване на 1–18 от 35 резултата

Изглед:
Marc & Andre козирка Blanc
Marc & Andre Плажна чанта Cream
Marc & Andre Шапка с широка периферия бяла
Marc & Andre козирка Beige
  • 1
  • 2

Цял бански костюм

Ако усещате първите слънчеви лъчи върху себе си, това значи само едно – време е да се впуснете в търсене на нов бански костюм, защото лятото е все по-близо, а с него и вашата морска почивка! Ние, от Velina Vanity, можем да ви предложим различни атрактивни модели, част от които са и целите бански костюми. Изберете този, в който ще се чувствате сексапилни, уверени и красиви.

Предимства на целия бански костюм

Дамите обикновено се чудят доста преди да решат дали да заложат на цял бански костюм. Разбира се, моделите са много красиви и удобни, изработени от качествени материали, които не дразнят кожата. Предимство на целия бански е, че може да прикрие несъвършенствата по тялото. Коремът и талията могат да бъдат елегантно прибрани и стегнати с подходящ бански. Това ще ви помогне да повдигнете самочувствието си и да демонстрирате красивите си извивки на плажа без притеснение. 

Освен това, ако не желаете да се излагате прекалено много на слънце, целият бански може да скрие голяма част от тялото и да ви спести неприятното изгаряне по кожата. 

Изберете дизайна, който ви подхожда

Изключително важно при избора на цял бански е да се съобразите с формата на вашето тяло. Има модели, които подхождат повече на определен тип фигура, отколкото на друг, така че се съобразете и с това. След това ви предлагаме разнообразие от принтове, които да ви направят още по-атрактивни и привлекателни.

Търсени модели и цветове

Velina Vanity ви предлага цели бански костюми в най-различни разцветки, които ще подхождат на вашата кожа, а после и на летния ви тен. Изберете подходящ размер и модел за себе си. Банските се предлагат с различна форма на горната част, докато долната е бикини. Разгледайте нашите страхотни предложения за цял бански, които ще ви накарат да се почувствате още по-женствени и уверени в себе си. Сред топ марките, които предлагаме са Feba, Delfina, както и тези на нашата собствена марка – Velina Vanity. Подарете си страхотното изживяване да бъдете с нов удобен и красив цял бански на плажа!