За нас

Нашата концепция

Ние от Velina Vanity не гледаме на луксозното бельо като на привилегия, а като на начин да внесем радост и самоувереност в
ежедневието си. В нашия онлайн магазин се стремим да предложим стилно, модерно и качествено бельо за съвременни жени и мъже, които обичат да изразяват себе си и не се стесняват да покажат емоционалната си страна.

 

Ние вярваме, че можете да се чувствате специални всеки ден, независимо дали имате конкретен повод за това. За тази цел внимателно селектирахме за вас разнообразна колекция модели бельо на световно известни марки.


Как започна всичко и какво постигнахме

Собственик и основател на Velina Vanity е Веселина Пенева. След като открива страстта си към красивото бельо, Веселина осъзнава, че има много други жени като нея, които ценят удоволствието от първокласната изработка.

 

През 2004 година тя решава да започне собствен бизнес, занимаващ се с внос и директна продажба на бельо от световно известни марки, които иначе не е лесно да откриеш в модните бутици в София. В духа на предприемачеството, Веселина, която обича качественото, елегантно бельо, решава да предложи на съмишленичките си възможността да се сдобият с маркови модели от удобството на своя дом или офис. Постепенно бизнесът се разраства, а запитванията от клиенти се умножават многократно. Затова през 2014 година, стартира онлайн магазин за луксозно дамско и мъжко бельо, който да отговори на очакванията на нашите клиенти за високо качество и професионално обслужване.

 

От лятото на 2016 година, вече можете да ни намерите и в нашия магазин на ул. “Оборище” 82-84. Заповядайте!

Днес Velina Vanity може да се похвали с хиляди доволни и лоялни клиенти. Ако и вие обичате да се чувствате красиви всеки ден, не се колебайте и си подарете мигове наслада с луксозните модели на марки като Jolidon, Infiore, NavigareJadeaPierre Cardin, Affect, Sielei, Enrico Coveri, Intimidea, Gios, Trasparenze, Pretty Polly, RIM и др.