Показване на 1–18 от 52 резултата

Изглед:

Push-Up сутиени

Мислите ли, че увеличаването на деколтето е единственият плюс, който можете да получите от повдигащите сутиени? Помислете отново. Въпреки че е вярно твърдението, че те са предназначени да приближат гърдите ви по-близо една към друга. Също така имат забележителен успех и при повдигането и оформянето на бюста, дори при жените с по-големи размери.

Какво представляват повдигащите, или така наречените Push-Up сутиени?

В наши дни терминът „push-up“ е особено популярен с това, че самият тип сутиени са проектирани да бъдат с банели и с подплатени чашки. Банелите служат за повдигане на гърдите от долната част, докато подплънката помага за запълването. В някои случаи се създава впечатление за по-голям размер на чашката. Но нека отново напомним – визията за по-пищни гърди или така нареченото повдигане не е единствената функция на тези сутиени

Когато става въпрос за избор на правилния повдигащ сутиен, помислете и за вашите специфични нужди. По-точно казано, решете от какво се нуждае вашият гардероб, след което си задайте следните въпроси: Ще трябва ли да скрия бюста си или да го подчертая? Искам ли да симулирам по-голям размер или просто да поддържам естествената си форма?

Ако смятате да носите дълбоко вдлъбнато или v-образно деколте, най-доброто ви решение ще бъде полу-повдигащ сутиен, който е изработен с прилепващи към бюста намален размер чашки. По този начин той няма да се показва над дрехите ви. Когато носите облекло, което е по тялото, но без отворено деколте, най-добре е да изберете повдигащи сутиени с цяла чашка. Що се отнася до невидимото под дрехите дамско бельо, обърнете внимание не само на сутиена, но и на гащичките. Те също не трябва да прозират.

Предимства на сутиените Push-Up

Добре изработеният Push Up сутиен, предлага цял набор от предимствa независимо от естествения размер на гърдите ви – в топ две се класират опората и удобството. Гладката вътрешна подплата и основната подплата спомагат повдигането и придържането за целодневен комфорт. Освен това могат да подчертаят пропорциите ви за цялостен по-оформен вид. След това, разбира се, следва и подобрение на деколтето: резултатът от подплатените чашки на сутиена е, че те оформят, притискат една към друга и очертават гърдите.

1. Повдига и придържа гърдите ви

Повдигайки гърдите, този тип сутиени ефективно постигат две неща: визуално увеличават размера на жените с по-малки гърди и осигуряват необходимото удобство за тези с по-големи чашки, които освен всичко се борят и с болки в гърба. Това, което отличава тези сутиени, е тяхната конструкция, която се състои от долни ластични ленти и подплата, които си помагат заедно, за да създадат забележителен профил, подобряващ дамските форми.

2. Определя естествения силует

Предимствата на сутиените с push-up ефект не се ограничават до това просто да ви е комфортно на вас и вашия бюст. Всъщност, запълвайки гърдите с подплънки и подчертавайки деколтето, тези сутиени може да помогнат за визуално коригиране на пропорциите на жената, като идеята е да се придаде така наречената фигура на “пясъчен часовник”. Придавайки здрав вид на горната част на тялото, Push Up сутиените подпомагат за това определени дрехи да стоят много по-добре с този тип сутиени. Също така могат да подобрят визията на жената дори и да носи просто обикновена блуза, риза или прилепнала към тялото рокля, създавайки усещане за по-извити форми.

3. Оформя и поддържа деколтето

Носенето на облекло с ниско деколте изисква известна доза увереност – и точно тук добре изработеният сутиен играе жизненоважна роля. Подплънката на този тип сутиени не само ще помогне за повдигането, оформянето и придържането на деколтето, но и ще пристегне гърдите ви заедно за по-привлекателен, добре поддържан вид. Push Up сутиените може да ви стоят естествено, да ви бъде комфортно в тях, и в същото време да бъдете абсолютно защитени от нежелани движения и отпускане.