Показване на 1–18 от 48 резултата

Изглед:

Lormar Прашка Extra

Original price was: 19.00лв..Current price is: 14.90лв..

Obsessive Прашка Nadines

Original price was: 32.00лв..Current price is: 25.60лв..

Прашки

Във Velina Venity отделяме много време за подбор на дамско бельо –  стилове, фокусирани главно върху комфорта на всяко женско тяло и направени от материали, които да ви накарат да се почувствате сякаш имате втора кожа върху себе си. С една и съща сила това се отнася за долната и горната половина от тялото ви, като може би, един от най-противоречивите модели са именно прашките.

Кое точно ги прави прашки?

По дефиниция стилът на този вид бельо е да е изработен от по-голям преден и по-малък заден триъгълник, които да са свързани с лента, независимо дали е широка или тънка. Този тип бельо покрива оскъдно задните части еротично бельо, издължава визуално краката и подчертава красивите дамски форми. Много често долната част при комплектите еротично бельо са именно прашки.

Дизайн на прашките

Имайки предвид основната идея, има най-различни вариации за дизайн на прашките, които показват съответно, повече или по-малко плът. Докато класическата прашка има малко по-дебела лента и успява повече да покрие предната и задната част, така наречените G-стринг прашки, обикновено имат по-малък преден триъгълник и почти никакъв отзад, наподобявайки по-скоро на струна на музикален инструмент, отколкото на бельо. От друга страна, дамските бикини тип танга са комбинация от предна част на обикновени бикини и задната част на по-широка прашка, която осигурява малко повече покритие на самите бузи.

Предназначение на прашките

Основната цел на различните стилове  прашки е да осигури покритие и защита, между вашето тяло и облеклото ви, без това да се вижда през дрехите. Много жени предпочитат да носят прилепнали панталони, поли и рокли и също така смятат, че този стил им дава допълнителна увереност за интимни поводи.
Докато мнозина мислят за прашките като за секси, дантелен стил, много от тях също са изработени от материи като памук и дишащ микрофибър. Потърсете издръжлив материал, който да ви бъде комфортен и може да го носите през целия ден.

Считат се за удобни

Общественото мнение относно комфорта на прашките е разделено между двата полюса. Ако сте заседнали в средата, харесвате външния си вид, но все още не сте намерили идеалния стил за вас и не сте разбрали какво ви стои добре, струва си да продължите да опитвате, тъй като удобните модели съществуват и ще продължават да съществуват за всеки размер и форма на женското тяло. Веднъж открили точния модел, някои жени намират прашките за най-удобния вид бельо и се прикланят на тях и тяхното удобство, дори под по-дебели панталони и чорапогащи.

Имат стилни дизайни

Подобно на други стилове, прашките варират значително от ежедневните основни, до такива за вечерни срещи и разбира се много други. В зависимост от това колко дълго ще носите конкретен чифт, може да изберете по-малко практичен дизайн, който е повече за външен вид и форма пред това да е удобен и функционален. Но наличието на няколко солидни модела, които биха били  достатъчно удобни за носене през целия ден, е полезно допълнение към вашия арсенал.

  • Традиционни прашки – меки и безшевни, наистина невидими под вашите дрехи. Ниска талия изработена от едва докосващ микрофибър, без еластични или обемни шевове. 
  • Дантелени прашки – Бельо за ежедневието? Дантелените прашки могат да предложат пристягане и оформяне на бузите и всичко това, с красиви детайли като допълнение. Най-добре е да потърсите дантелени прашки с еластична талия, за да осигурите комфорт през целия ден.
  • Прашки с висока талия – тъй като високите талии на панталоните и полите  дойдоха отново на мода, се появи съответно и завръщането на бельото с по-висока талия. Обгръщайки вашата естествената  талия, прашките с висока талия биха  прилегнали идеално на силуета ви, подчертавайки извивките на вашето тяло. Потърсете безшевен дизайн и мека материя, за да създадете леко и фино усещане.

Независимо дали просто трябва да подновите чекмеджето си за бельо или просто търсите подходящ комплект, гамата прашки на Velina Venity е избрана така, че да се движите и да ви бъде удобно във всякакъв вид облекло.