Доставка

На кого се доверяваме

Онлайн магазин Velina Vanity работи с куриерските фирми „Еконт Експрес“ и “Спиди”. Доставки се извършват до всички населени места на територията на Република България. Заплащането на всяка покупка се осъществява чрез наложен платеж при доставка.

Срок на доставка

Доставките се извършват в срок от 1-3 работни дни. След потвърждаване на поръчката по телефон (виж Поръчка), тя се обработва и се изпраща на посочения от Вас адрес или до офис на фирма „Еконт Експрес“ или “Спиди”. При неуспешен опит за доставка на пратка, куриер на „Еконт Експрес“ или “Спиди” се свързва с Вас на посочения телефон и уточнява удобно време и място за получаване на Вашата поръчка. Доставки не се извършват по време на неработни дни и официални празници.

 

Цена на доставка

Цената за доставка е отбелязана в отделна позиция във Вашата поръчка (в секцията „Потвърждение на поръчката“) и се изчислява автоматично. Общата стойност, която заплащате, включва стойността на поръчаната стока и стойността за  оставка на стоката. При покупки на стойност над 69 лв. доставката е за сметка на онлайн магазина. „Еконт Експрес“ / “Спиди” са лицензирани пощенски оператори съгласно Комисията за регулиране на съобщенията и в качеството си на такива издават разписка за събран паричен превод на стойността на дължимия наложен платеж. Това освобождава онлайн магазин Velina Vanity от ангажимента да издава касов бон за стойността на стоката.