Поръчка

Поръчайте през всяко Ваше устройство или ни позвънете

Всички цени на този сайт са в български лева /BGN/ и с включен ДДС.

Продуктите, представени в сайта, могат да бъдат закупени от потребители, намиращи се на територията на Република България.

Потребителят получава потвърждение по телефон за успешно приетата поръчка едва след установена наличност от дадения артикул.

Продуктите от сайта на Velina Vanity са предназначени както за крайния потребител, така и за търговци( научи повече в За търговци).

Поръчките, получени до 12:00 часа, се обработват в рамките на същия ден. Тези, получени след 12:00 часа, се обработват на следващия ден. Поръчки, получени през неработни дни и/или официални празници, се обработват в първия работен ден, който следва. Velina Vanity не носи отговорност при забавяне на доставката, дължащо се на външни обстоятелства. Доставки не се извършват по време на неработни дни и официални празници.

Детайлите по стоката се уточняват по телефон в работно време, след което поръчката се потвърждава и преминава към обработка. След като веднъж бъде потвърдена, не са възможни повече промени по поръчката от страна на потребителя. В случай на допусната грешка при извършването на поръчка, моля свържете се с нас на телефон +359 897 967 759.

Поръчаната стока се заплаща при доставка чрез наложен платеж. Ако закупената стока не отговаря на Вашите очаквания, можете да я върнете или замените в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на доставката. За повече информация, моля прочетете условията за рекламации.