Всичките

View:

Жартиери

Жартиерите са вашата малка пикантна тайна в гардероба, подходяща за специални случаи и изненада за любимия човек. Те далеч не се носят в ежедневието или често, защото са със специален дизайн, който предполага определено облекло. Жартиерите са онова специално бельо, спадащо по-скоро към еротичното, което поддържа огъня в спалнята. То създава неповторимо усещане за женственост и сексапил. Изберете класическо черно, бяло или изпепеляващо червено. Разгледайте пълната колекция дамско бельо на Velina Vanity.

Предимства на жартиерите

Ако трябва да определим една дума, която да описва жартиерите, то тя ще бъде женственост. Мъжете не могат да останат равнодушни при вида на своята половинка, която се разхожда пред тях по жартиери. Това е специално бельо, загатващо и подчертаващо изящните форми на една дама. С тях жените се чувстват секси, женствени и красиви, повдигат самочувствието си и заявяват себе си пред половинката. Те са били носени в миналото, в съчетание с корсети и дълги поли. Днес това не е толкова характерно, но пък могат да се комбинират с любимите ви комплекти. 

Жартиерите определено преобразяват жените, изваждайки на показ тяхна друга страна, далеч от срамежливата. Увереността в себе си е друго предимство на жартиерите, което те придават на всяка жена.

И нека не забравяме, че именно жартиерите са задължителна част от булчинското облекло. Не само защото придава завършен вид на роклята, но и защото е част от характерен обичай.

Изберете дизайн, който ви подхожда

Жартиерите, които се предлагат от Velina Vanity са изработени от качествени материали с грижа към кожата. Те са удобни за носене, придаващи усещане за женственост. Може да изберете от различните дизайн онзи, който ви подхожда и грабва вниманието ви веднага. Важното е да се чувствате секси, за да придадете това усещане и на вашата половинка. Широката гама на нашия магазин ви предоставя голямо разнообразие от модели, които да съчетаете с любимите си бикини, прашки или бразилиани.

Търсени модели и цветове

Може да изненадате любимия човек с жартиери и сутиен по избор, върху които да сложите нежен халат или ефирна нощница. При нас ще откриете красиви, нежни и същевременно провокативни модели жартиери в черен, бял и червен цвят – най-харесвани от представителите на мъжкия пол. Изберете модел, в който бихте се чувствали комфортно. Ако досега не сте опитвали, ви съветваме да допълните колекцията си от  дамско бельо с поне едни жартиери. Убедени сме, че ще ви станат любими.