Показване на 1–18 от 37 резултата

Изглед:

Сутиени с меки чашки

На пръв поглед, сутиенът с мека чаша е сутиен, който няма долна метална пластина. Тези сутиени могат да имат редица други функции, за да компенсират липсата на тел и да осигурят допълнителна опора, като по-широки презрамки, по-дебела ластична лента и чашки от няколко части.

За кого са предназначени сутиените с меки чашки

Нека веднага изясним едно – сутиените с мека чашка не са само за жени с малки гърди. Този стил измина дълъг път през последните години и все още може да осигури опора и безупречно прилягане с правилната кройка. Тези сутиени са солидна опция за жени, които просто искат удобство, когато не са физически активни през деня, както и за жени, които са бременни или кърмят и искат да се откажат от подплатата през тези фази.

Кога да предпочетете сутиен с меки чашки

Сутиените с мека чашка обхващат набор от различни стилове – независимо дали търсите сутиен, подходящ да се носи под тениска, сутиен с предно закопчаване или спортен сутиен с пълно покритие. Със сигурност можете да намерите такъв за всеки повод, независимо дали е секси стил с презрамки за вечерни срещи или лека дантелена бралетка за дълги разходки през горещите летни месеци. Сутиени с меки чашки и без презрамки ще е удобна опция за ежедневно обикаляне по задачи, релакс, работа вкъщи, или упражнения с нисък интензитет като йога или пилатес. Тези модели предлагат перфектен компромис за тези, които предпочитат да спят със сутиен.

Как да изберете сутиен с мека чашка

Имаме новинa за всички жени с едър бюст – сутиените все още могат да бъдат удобни и без подплата, стига да са изработени от висококачествени материали.

Например сутиен с мека чашка без презрамки придава впечатляващо покритие и оформяне. Регулируемите презрамки и закопчаването с кукички на няколко реда са от ключово значение за постигането на перфектно прилягане.

И така, нека обобщим. Сутиените с мека чаша не са просто още един термин за сутиени без презрамки – те са идеален избор за всеки, който търси естествена форма и приоритизира комфорта. Ако мислите да добавите такъв към колекцията си, просто се уверете, че сте 100 процента сигурни в размера си – прилягането е особено важно, когато сутиенът няма подплата.

Нашите препоръки

Има моменти, когато по някаква причина може да искате да се размотавате из къщата мързеливо в неделя, може би гърдите ви са изнежени или чувствителни от кърмене, или може би просто искате да дадете почивка на бюста си. Каквато и да е причината, сутиените с мека чаша са перфектно решение.

Независимо дали пазарувате нови ежедневни сутиени или комплекти дамско бельо за специален повод, винаги е добра идея да потърсите второ мнение. Знаем колко е трудно да намерите сутиени, които да пасват идеално и в които да се чувствате добре. Ако някога сте се чувствали несигурни относно размера на сутиена си или просто не знаете къде да отидете, за да намерите добри сутиени, време е да се възползвате от професионалната ни бра-фитинг плюс консултация