Месец март през призмата на Velina Vanity

Месец март през призмата на Velina Vanity

Месец март е страхотен, защото е приготвил за всекиго по нещо. Освен, че е първият след месеца на любовта, женският месец ни предоставя редица поводи за усмивки.

Празници, обичаи и още нещо

Март ни посреща обичайно със слънчеви, но хладни дни, когато всички се окичват с мартеници за здраве. Някой наши редовни клиенти дори се обзаведоха с бельо в червено и бяло. Този красив обичай ни кара да си правим подаръци и да се усмихваме, защото знаем, че пролетта идва. С нея идват топлото време и нуждата от нови бански костюми.

Малко след това идва и 8-ми март – празникът на дамите. Денят, в който всички кавалери се въоръжават с красиви букети, а дамите им се отблагодаряват, като ги посрещат с горещо еротично бельо. Някои господа се оборудваха с чифт стилни мъжки боксерки, а други заложиха на някои от по-игривите ни предложения.

Но този месец март беше различен за нашия екип. Този път се случи нещо ново и неочаквано!

Какво ново?

Тази година, на 18-ти март, се проведе конкурсът “Бизнес жена на годината”, организиран от дамски клуб “Бизнес на Високи Токчета”, където участие взе и нашата управителка – Веселина Пенева

Мисията на Дамски Клуб „Бизнес на високи токчета“ е да помогне на дамите от малкия и средния бизнес да завоюват своето заслужено място в обществото, да им помогне в изграждането на устойчива бизнес стратегия. Членовете се събират за да презентидат своите идеи, да анализират пазара и да се забавляват по женски.

Конкурсът се организира от няколко години и раздава награди в различни бизнес категории. Ние сме изключително щастливи да ви съобщим, че спечелихме златна награда в една от най-оспорваните категории – Устойчив бизнес!

Тази награда е признак на сплотеност и разбирателство в екипа. Ние преминаваме през всички трудности, на които ни подлага пазара, за да имаме възможността да предоставяме само висококачествени продукти на доказани производители.

Обикновено, успешните хора благодарят на своя екип за успеха си, но сега, ние, екипът на Velina Vanity, искаме да благодарим на нашата управителка:

Благодарим ти, Веси! Удоволствие е да се работи с теб!

От екипа.

permalink

See all posts