Всичко, което трябва да знаете за удобното мъжко бельо

Всичко, което трябва да знаете за удобното мъжко бельо

Никой не обича да се чувства неудобно в дрехите си. Тъй като бельото е онази част от облеклото, която не спираме да носим всеки ден, непременно искаме да гарантираме, че е възможно най-комфортно. Пазарът е заринат с толкова много различни видове боксерки и огромно разнообразие от различни материи, че става трудно да разберем кой вид бельо е най-подходящ за нас?

Отдавна отминаха дните на пазаруване на бельо, когато просто взимахме чифт боксерки или слипове от най-близкия магазин за бельо. Сега мъжете трябва да избират от хибридно бельо, боксерки, слипове, прашки, та в някои случаи и бикини … списъкът продължава. О да, някъде по света съществуват и бикини за мъже.

Пазаруването никога не е представлявало топ забавление за мъже, още по-малко, когато има твърде голям избор. Свършихме упоритата работа вместо вас и синтезирахме в просто, лесно за следване ръководство, което ще ви даде информация за разликите между различните видове мъжко бельо. Кои са най-предпочитаните материи и модели за максимално удобство и комфорт по време на деня.

Различните видове мъжко бельо

Първо, нека разгледаме различните видове мъжко бельо, което можем да купим, така че да сме наясно какво може да е правилно или грешно за нас. Искате нещо, което ви е удобно, изглежда добре и ви пасва. Няма универсален размер, когато става въпрос за мъжко бельо – това, което ви става на вас, може да не става за някой друг, който е с подобно телосложение. 

Боксерки

Боксерките са класически вариант за бельо, което всъщност се предлагат в два различни вида – дълбоки и плитки. Най-търсените са тези, които които имат кройка на слипове в областта на чатала, но са по-дълги и прилепнали в областта на краката.

Ако искате да бъдете напълно свободни в бельото си, тогава дълбоките боксерки може да са по-добрият вариант за вас. Те са свободно прилепнали с по-дълги крачоли, могат да се различават по дължина и разполагат с еластична талия. Освен това, определено са по-добрият вариант за спане.

Слипове

Слиповете са може би най-класическия от всички варианти за мъжко бельо – те са прилепнали, много къси и имат еластична лента на кръста. Това е най-стегнатият тип бельо за мъже. Но слиповете имат и своя недостатък – затворени са и кожата не може да диша. Това автоматично ги прави неподходящ избор за летните месеци.

Мъжки слипове тип бикини

Всъщност те не се различават драстично от класическите слипове, но са с доста по-висока талия и по-къси в областта на краката. Определено не са сред топ избора на мъжете за бельо, но все пак са намерили своето място на пазара.

Прашки

Не бихме могли да направим обзор на различните видове мъжко бельо, без да включваме прашките, нали? Въпреки че това е може би най-малко популярното от всички видове бельо за мъже, тъй като не е най-удобното, все пак е предпочитаният избор за някои. Прашките изглеждат подобно на слипове тип бикини отпред, но са напълно изрязани в областта на задните части. Прашките за мъже се купуват често с цел забавна секси изненада за половинката.

Различните видове материи за мъжко бельо

И така, сега след като се запознахме с всички различни видове мъжко бельо, време е да преминем през материите, които обикновено се използват в производството на мъжко бельо. Различните материи също имат своите особености, които се отразяват на комфорта. Следващия път когато пазарувате бельо, ще бъдете добре запознати и информирани, за да изберете както вида, така и материята, който ви подхожда най-добре.

Памук

Памукът обикновено е първата материя, за който се сещате, когато става въпрос за комфорт и затова не е изненадващо, че той е и най-разпространеният плат, използван за изработване на мъжко бельо. Памукът е дишащ, лек, а също така добре абсорбира влагата и затова по-голямата част от мъжките чифтове бельо са направени от памучни смеси или тъкани.

Коприна

За любителите на луксозно мъжко бельо коприната е очевидният избор. Тя е супер гладка, лека, мека и обикновено се използва в съчетание с друга материя за направата на бельо, тъй като сама по себе си просто няма да има нужната еластичност. Често се използва в по-скъпо, дизайнерско бельо.

Синтетични материи

Синтетични материи като еластан също често се използват за изработване на чифтове мъжко бельо, тъй като са стегнати и разтегливи. Те обаче са синтетични и не са толкова меки, колкото памука или коприната. В този случай, често се носят по време на спортни дейности, тъй като прилепват по тялото.

Правилният избор за вас

На първо място, трябва да помислите за начина си на живот. Също така трябва да вземете предвид бюджета. Ако спортувате често, си струва да инвестирате в някои боксерки, направени от синтетични материали, тъй като те държат потта далеч от тялото и са удобна, стягаща опция. 

Ако обичате да излизате много и обичате да носите по-тесни панталони или дънки, слиповете ще бъдат по-добър вариант, тъй като те са по-малко видими през материята.

Определено си струва да имате няколко различни опции за различни случаи според вашия начин на живот, когато става въпрос за бельо – няколко чифта за фитнес и спортни занимания, други за вечерни събития, излети и т.н.

Освен това помислете колко дълго ще ви издържа бельото, което купувате, и какъв е вашият бюджет. Тъй като това е нещо, което ще носите ежедневно, то ще бъде склонно да се износва. Затова за най-носените от вас модели отделяйте повече средства и залагайте на качеството По-добре е да купувате бюджетно бельо за неща, които няма да правите толкова често – например, ако много рядко спортувате, закупете един чифт бюджетни боксерки, подходящи за спорт, за да ги имате под ръка, когато се наложи.

А сега, след като вече знаете всичко необходимо за да изберете страхотно мъжко бельо, е време да пазарувате! Започнете с Velina Vanity – магазин за луксозно дамско и мъжко бельо.

permalink

See all posts