Топ 3 причини да ползвате бра-фитинг консултация преди да си купите бански костюм

Топ 3 причини да ползвате бра-фитинг консултация преди да си купите бански костюм

Търсите стегнат и поддържащ бански костюм това лято? Плувният топ с размер на сутиен може да е точно това, от което се нуждаете. За разлика от целите бански костюми, продавани в размери като S, M и L, горната част на банските се продават според размера на сутиена ви. Освен това те приемат и ролята на поддържащ сутиен и са проектирани с тъкани, които могат да издържат на слънце, пясък и сърф.

Въпреки че са популярен избор за дами с голям бюст, всеки може да носи топ за плуване с размер на сутиен. Днес можете да намерите шикозни горнища за плуване с размера на сутиена ви. Сега има много повече възможности, отколкото преди няколко години и това улеснява много пазаруването на поддържащ бански.  

Но преди да отидете да пазарувате за нов бански костюм, може да си резервирате първо бра-фитинг плюс консултация при някои от нашите професионални консултанти. След разговора с професионалист ще ви бъде в пъти по лесно да си намирате удобни сутиени и горнища на бански.

1. Имате експерт под ръка

Не сте сигурни дали горната част на вашия бански костюм е подходяща? Наличието на експерт под ръка е особено важно, когато пазарувате бански костюми, използвайки размера на сутиена. Тъй като те са проектирани по различен начин и са направени от различна материя, може да се нуждаете от размер, различен от очаквания. Въпреки че е лесно да се каже, че носите „34D“ или „38G“ навсякъде, ще откриете, че производителите на бански костюми, точно като ателиетата за бельо, имат известни разминавания от марка към марка и стил към стил. Ако обикновено носите 34D, може да откриете, че имате нужда от 32DD или 36C, в зависимост от начина, по който марката изработва моделите си.

velina-vanity-jolidon-banski-kostium-RF147I-1
JOLIDON Бански костюм RF147I
Velina Vanity Цял бански костюм VV03
Velina Vanity Цял бански костюм VV03

2. Ще имате асистент, който да избира и носи моделите

Чудите се кои бански костюми са най-подходящи за вашето телосложение? Бра-фитинг експертът знае как стоят на тялото всички бански в магазина и за какъв бюст са подходящи. Те могат да ви направят препоръки за стилове, които ще ви подхождат, като същевременно вземат предвид всички ваши предпочитания за стил и удобство. Консултантите определено ще спестят време за пазаруване – няма нужда да пробвате куп бански костюми и да се надявате някой от тях да ви стои така, както на вас ви се иска.

3. Може да се нуждаете и от нови сутиени

Не е необичайно размерът на сутиена ви да се променя през целия ви живот. Хормонални промени, менопауза, загуба на тегло, наддаване на тегло, бременност и раждане могат да повлияят на размера на гърдите ви. Препоръчително е винаги, когато забележите, че старите сутиени вече не ви стоят по същия начин да се консултирате отново.

Малки профи съвети са банските и бельото

Знаем, че намирането на бански, който да стои стабилно на мястото си не е лесна задача, особено ако имате по-голям бюст и пазарувате сама. Винаги е добра идея да потърсите второ мнение, преди да направите покупка. Във магазина на Velina Vanity винаги ще получите професионално отношение и обективно мнение, независимо дали търсите бельо, сутиени, чорапогащи или бански.

permalink

See all posts