Навън със старото и с новото

Навън със старото и с новото

новото и старото бельо са актуално за 2021

Никой няма да бъде тъжен да се сбогува с 2020 година. След като вече прогнозите започват да стават все по-оптимистични за новата 2021 година, е време да помислим отново за себе си. Навън със старото и с новото… Съмняваме се, че някога този израз е бил по-подходящ! Много дрехи остават неизползвани, поради липсата на възможност. За сметка на това през идните месеци дамите ще имат по-голям избор на бельо и облекло.

Излизайки от годината, в която по-голямата част от времето си прекарахме вкъщи, работещи далеч от офиса и трениращи от домовете си, ние от Велина Венити сме обнадеждени за 2021 г. Всички заслужаваме да се отдадем на удоволствия и да се поглезим след тази напрегната година и какъв по-добър начин от инвестирането в нов сутиен, гащи и пикантно бельо?

Какво бельо ще се търси в началото 2021

Перфектното бельо има свойството да превръща всяка област, в която може да не се чувствате достатъчно уверени, във вашата най-ласкателна черта. Дори и да сте майка и да сте качили малко повече в коремната област, нашето стягащо и оформящо бельо ще извае тялото ви в красива женствена форма, която просто ще ви накара да изглеждате и да се чувствате уникално.

Надяваме се, че няма да се налага да носим маски за лице твърде дълго, но поне през първите няколко месеца на 2021 г. те ще останат основен елемент. Напълно сме съгласни, че маските за лице не са точно най-удобният елемент от облеклото за носене, но в момента те служат за цел, която е по-важна от модата. Това, което можете да си купите, което е удобно обаче, е този красив и ласкателен сутиен Victoria на Lisca,  който е изработен от 86% полиестер и 14% еластан. Това е идеалният избор за всяка жена, която иска да се чувства едновременно красива и свободна в движенията си. 

За всеки мъж, който иска да се похвали пред половинката си или за всяка дама, която иска да види мъжа си в оформящо секси бельо, заложете на мъжките боксерки на Jolidon. Както на вас ще ви е приятно да виждате мъжа си да пробва новия си чифт бельо, така и той ще се наслаждава на комфорта и формата, които му предлагат боксерките.

Изгаряне на “последиците” от празничните трапези

Всеки Януари е един и същ. Купувате си членска карта за фитнес, защото сте качили няколко допълнителни килограма около Коледа. Няма нищо срамно в това да закусим с шоколадови бонбони или коледен кекс, но щом приключат празниците и любимите ви дънки започнат да се противопоставят на закопчаването, е време да се предприеме действие.

Не се колебайте да инвестирате в нови екипи за спорт и докато всички останали пазаруват нови анцузи без да са износили старите – изпреварете събитията! Купете си спортни сутиени, които ще ви осигурят комфорт и сигурност по време на тренировка. Независимо дали бягате на пътеката във фитнеса, карате колело из парка или вдигате тежести, ще можете да го направите уверено.

Пазаруване от Velina Vanity

Пазарувайки от нашия магазин за луксозно дамско бельо, вие залагате на качеството! С безплатна доставка на всички поръчки над 60 лева, можете да обновите гардероба си с някои от най-атрактивните модели на годината.

permalink

See all posts