Пет типа бельо, които жените трябва да притежават

Пет типа бельо, които жените трябва да притежават

Е, през годините нашите чекмеджета за бельо се напълниха с различни стилове и цветове. Някои от тях, след като започнат да избледняват, стават наше удобно бельо за дома, докато ние запазваме останалите за по-специални случаи.

Има разнообразие от различни стилове и материи, които всяка жена трябва да притежава. Независимо дали става въпрос за избягване на видимата линия на гащичките, за скриване на областта на корема или просто за чист комфорт.

Съставихме списък с 5 основни вида дрехи, които биха могли да ви помогнат с избора за ежедневно бельо, което трябва да присъства във вашето специално чекмедже за интимно облекло.

1. Удобното ежедневно бельо

Сега всички ние искаме онзи чифт бельо, който можем да облечем полусънени сутрин, но можем да търсим и комфорт през целия ден. Те са не само идеални за работно облекло, но и са чудесни за носене във фитнеса, а защо не и в леглото!

Нашите  Jadea Бикини 07 са идеални за тези по-удобни дни. Със своя невероятно мек и разтеглив материал, те са чудесни за носене през целия ден с максимален комфорт. Със своята висока талия, тези къси панталонки са изключително стягащи, помагайки да се покрият някои целеви зони, като същевременно запазват стил и комфорт.

Jadea Бикини 07 black
Jadea Бикини 07

2. Прашки

Прашката често може да бъде най-малко любимият чифт бельо на жената. Няколко чифта винаги седят в режим на готовност в чекмеджето, но те често се избягват, ако е възможно. За съжаление, прашките са основна дреха, която трябва да имате. Те не само помагат да избегнете видими линии по облеклото ви, но и са чудесни за прозрачна рокля или носене под по-къси тоалети през летните месеци.

Leilieve Прашки 6132  са чудесни за търсене на дълготраен комфорт, като същевременно са почти невидими под тесните дрехи. Предлагат се в разнообразни цветове, перфектни за под всякакъв цвят. Те са изчистени в предната си част и с нежна дантела отзад.

Leilieve Прашки 6132
Leilieve Прашки 6132

3. Оформящо тялото, боди

Оформящото боди е изключително важно да го имате в чекмеджето. То не само помага за определяне на формата и контура на талията, но също така помага да ви стегне корема под тези по-плътно прилепнали рокли. Оформящите бодита могат да бъдат в различни стилове, всички подходящи за вашите точни нужди и за това какво може да ви е необходимо. Стягащите бодита често са най-добре пазената тайна от всички жени за постигане на този безупречен корем и талия.

Нежното оформящо боди Sielei Боди 975 сигурява фантастична цялостна подкрепа на тялото и комфорт през целия ден. Тъй като основният фокус е върху областта на стомаха и талията, това е чудесна дреха, която да носите под тесни дрехи, за да подчертаете талията и фигурата си. Представлява изчистено боди с меки чашки. Придава стягащ и оформящ ефект. Долната част е бикини, а бодито е в телесен и черен цвят.

SIELEI БОДИ 975
Sielei Боди 975

4. Безшевно бельо

Всички знаем каква болка може да бъде дискомфортното и видимо бельо, особено в прозрачни рокли или бели панталони. Въпреки че прашката може да помогне донякъде, някои все пак могат да причинят неудобство и притеснение от видими шефове и ръбове. Намирането на страхотен чифт безшевно удобно бельо за избягване на дискомфорта, може да бъде чудесно допълнение към всяко дамско чекмедже и помага да се спестят всякакви притеснения при закупуване на тоалет!

Тук, във Велина Венити, имаме богат избор от безшевно бельо за избягване на дискомфорта. Един от нашите фаворити е Cotonella Бразилиани 8141.  Изработени от луксозна гладка и копринена тъкан,   хипстърите са леки и осигуряват голям комфорт през целия ден. Tе помагат да прилепват към кожата, като избягват всички признаци на неудобство. 

Cotonella Бразилиани 8141
Cotonella Бразилиани 8141

5. Бельото за специални случаи

Всяка жена се нуждае от това еротично бельо, което да я накара да се почувства още по-специална и да има всички извивки на елегантната женствена визия. Независимо дали това е за тази специална дата или за спокойна нощ, те са чудесни, за да ги държите винаги в чекмеджето си. Подходящ сутиен, който да се съчетае перфектно с бельото, помага да се създаде цялостен великолепна и гореща визия.

Част от нашата разкошна гама – Leilieve Комплект 996/997 и Let`s Duck Еротично бельо Аморе се отличават с красива дантела с детайлна и деликатна кройка. Със своя изключително мек материал и великолепен външен вид и усещане, те са идеални за луксозно облекло, като същевременно създават изключителен комфорт.

Let`s Duck Еротично бельо Аморе
Leilieve Комплект 996/997
Leilieve Комплект 996/997

permalink

See all posts