Lormar – италиански стил и традиции в бельото

Lormar – италиански стил и традиции в бельото

Lormar е италианска компания, специализирана в производството на дамско бельо от 1971 г. Те знаят колко е важно да слушат жените и да се идентифицират с техните нужди, продиктувани от времето, от техния начин на живот, от желанието им да се чувстват комфортно и секси. Lormar работят усилено, за да съчетаят в един продукт всичките си знания, натрупани с годините опит. 

От малък цех за корсети до специализиран световно известен бранд

Началото на Lormar е поставено в Капри, Северна Италия. Неговите основатели са Феличе Мартинели и Карла Скакети. Благодарение на тяхната отдаденост, те превръщат малкото ателие във водеща световна компания, а мисията им е да създават удобно, женствено и секси бельо.

Години на обучение, работа, щастливо сътрудничество и визия, която винаги се фокусира към бъдещето, кара италианският производител да разшири асортимента, като започва да предлага домашно облекло и дрехи за сън. В момента за Лормар работят над 400 служители, а продуктите им са търсени от много жени в над 20 държави. Реалност, с която се гордеят, но която не им пречи да разбират и интерпретират дори и днес жените, техния дух и техните нужди.

Lormar

LORMAR Сутиен Extra Pizzo

Original price was: 52.00лв..Current price is: 39.00лв..

LORMAR Сутиен Extra Double

Original price was: 49.00лв..Current price is: 39.00лв..

LORMAR Сутиен Double

Original price was: 49.00лв..Current price is: 39.00лв..

Италианското ноу-хау на Lormar

Тяхната работа е занаят на изкуството, съставен от грижи, стил, детайли.

Качествени материали, отлично майсторство и опит, внимание към детайлите. Всичко в стил Made in Italy. Така се ражда един артикул на Лормар.

От подбраните тъкани, до дизайна на нашите стилисти и умелото ноу-хау на моделисти и шивачи, крайният клиент получава уникален продукт, проектиран и изграден по мярка на истински жени, винаги с изключително внимание към удобството.

Истински задължително за Lormar е съчетанието на комфорт, естетика и перфектни пропорции във всяка своя дреха. Така се възползват максимално от женските извивки за създаването на истински комфортни модели. Затова сутиените са толкова търсени и предпочитани.

Философията на Lormar

“Няма красота сама по себе си. И не може да има чувственост без комфорт.

Така мислим и жените са ни доказали, че сме прави в продължение на повече от четиридесет години. Това ще бъде, защото ги обичаме и подобряваме телата им, подобрявайки извивките им, вместо да ги жертваме, калибрирайки всеки сантиметър с избор на вкус в пълен италиански стил, давайки живот на лукс, достъпен за всички.

Това ще бъде, защото знаем, че женствеността е велика, щедра, мека сила, която трябва да бъде прегърната, подкрепена, поддържана.”

Това са фрази на основателите Мартинели и Скакети, които показват само малка част от страстта, с която се отнасят към работата си.

Lormar от Velina Vanity

Като магазин, който държи на качеството, е невъзможно да не предлагаме невероятните сутиени Lormar. Можете да се насочите към комплектите, или сами да комбинирате някои от предлаганите бикини с комфортен сутиен по ваш избор.

permalink

See all posts