Бельото като средство за комуникация

Бельото като средство за комуникация

Все по-често се говори за това колко определяща роля има езика на тялото не само в ежедневната комуникация, но и в тази на професионално ниво. Незабележимите на пръв поглед жестове, позицията на тялото ни, се оказват не по-малко значими за успешната комуникация от думите, които подбираме съзнателно. Увереността, която излъчваме с езика на тялото, променя начина ни на мислене и нагласата ни към външния свят. Тази увереност изисква ежедневни грижи, като се започне от избора на бельо.

Внимателно подбирайте бельото си

Изборът на качествено бельо, което да предоставя комфорт на тялото ни през целия ден, е от голямо значение за самочувствието ни. Бельото е средство за комуникация с нас самите – чрез него определяме какъв е нашият стил, как виждаме себе си, какво трябва да е поведението ни, за да изградим така желания от нас образ. Бельото е тайното оръжие на всяка жена –  помага ѝ да запази своята чувственост и сексапил, докато преследва смело мечтите си и търси професионално развитие.

Velina Vanity - най-добрият магазин за бельо

Многото роли, които обществото налага на жената, често могат да се превърнат в бреме за нея, ограбвайки я от естествената ѝ нежност. Ние от Velina Vanity търсим начини да запазим тази нежност, предоставяйки на дамите широк избор от висококачествени материи, изящни декорации, които да обгърнат формите на тялото и да предоставят комфорт, който се простира отвъд физическия; комфорт, който дамите да излъчват и да бъде видим за околните. Пълноценният начин на живот започва с грижа към себе си; с това да дадем на себе си онова, което очакваме от другите – внимание, нежност и хармония. Имаме удоволствието да ви предоставим микс от световни “рецепти”, които най-добрите дизайнери на бельо са приготвили за вас, така че да ви помогнат да откриете себе си. “Забъркани” от най-качествените материи, те са предназначени за дамите с изискан вкус, които искат да превземат света, както само те могат – елегатно и със стил.

permalink

See all posts