Как да направим ефекта от еротичното бельо още по-силен?

Как да направим ефекта от еротичното бельо още по-силен?

Еротичното и секси бельо само по себе си има силно въздействие върху женското самочувствие и мъжкия ентусиазъм. Но дали може ефектът да бъде още по-грандиозен? Да, може. И това се постига чрез използване на правилните аксесоари, създаване на по-добра атмосфера с хубава музика и събуждане на сетивата с качествено червено вино.

Много рядко в плановете на дамите, които искат да изненадат похотливо половинките си, просто е идеята да си поръчат секси бельо и да го облекат. Програмата трябва да е пълна и техните избраници ще трябва да преминат през няколко други приятни занимания, като вкусно ястие, десерт, а защо не и танц, преди да се докоснат до новата еротична придобивка. Но освен страхотен комплект на Obsessive или Let’s Duck, дамите имат нужда от хубав тоалет и всичко, което го придружава.

Дамите не случайно са вманиачени по обувки

Може да се говори много за дамските аксесоари, но не това е целта на тази публикация. Обувките, обаче могат да имат специално предложение, породено от факта, че понякога си подхождат страшно добре с всякакви видове дамско бельо. Така че, ако искате да удвоите ефекта от красивия комплект бельо, възползвайте се от любимите ви високи токчета, а те ще удължат визуално краката ви и ще подчертаят още повече вашата женственост.

Музика и питие

Страхотна комбинация. Към всяка покупка на бельо с марката Let’s Duck, получавате подарък музикален диск със Sensual Chill колекция от песни, което означава, че за вас остава да изберете само подходящото питие и да оставите ритъмът да зададе първата стъпка на танца. Ако по-бързата музика ви приляга повече, няма поводи за притеснение, стига тя да е в унисон с напитката. 

Не забравяйте за бижутата

Бижутата са чудесно средство с което можете да подчертаете определени свои черти, части от тялото или вечерния тоалет. Ако искате да ги носите по време на интимни с вашия партньор заложете на по-нежните и леки бижута. Така те само ще акцентират, без да привличат вниманието изцяло върху себе си.

А вярвате ли, че някои от бижутата са заредени със специална енергия? В онлайн магазина за бижута на Kabala ще откриете специални колиета, пръстени и амулети с гравирани кодове и духовни послания за любов, плодородие, изобилие и други.

КАБАЛА АМУЛЕТ „ХАРМОНИЯ В СЕМЕЙСТВОТО И ПЛОДОВИТОСТ”

permalink

See all posts