MINERVA Мъжка тениска Tencel©

MINERVA Мъжка тениска Tencel©

44.00лв.

Мъжка тениска изработена от Tencel материя, произвеждана от дърво Евкалипт с уникална структура на нановлакно. Материята е гладка, регулира телесната температура, не дразни кожата и поддържа водния й баланс.

Състав: 67% Tencel©, 29% памук, 4% еластан

SKU: Tencel© Категории:

Мъжка тениска с къси ръкави и обло деколте, изработена от Tencel©.

Tencel© се произвежда от евкалиптови дървета от изцяло обновяеми ресурси. Евкалиптовата дървесина се нарязва и надробява на малки парчета, като следва вид “варене”, в следствие на което се образува т.нар. пюре от дървесина. Това всъщност представлява суровината, от която се извлича влакното на Tencel© . Благодарение на уникалната структура на нановлакното Tencel® има редица предимства. Материята е гладка като коприна, прохладна като лен, топла като вълна, по-абсорбираща от памука с 50%

Взаимодействие с кожата: Tencel© е чист и не дразни кожата, което е голямо предимство за чувстителната кожа.
Хигиена: Когато става въпрос за хигиена и развитие на бактерии, Tencel© , благодарение на характеристиките си възпрепятства развитието на бактерии. Развитието на бактерии в синтетичните материи е 2000 пъти по-високо, отколкото в Tencel©.Награди: Процесът на производство на Tencel© е получил наградата на Европейския съюз за екология.

Състав: 67% Tencel©, 29% памук, 4% еластан

Наличен модел

Тегло 0.700 кг
Размери основни

, , ,

Цвят

Марки