Показване на 1–18 от 31 резултата

Изглед:
  • 1
  • 2

Jadea – бельо с отношение към дамите

Intimo Artù е производител на дамско бельо, наложил се на пазара с марката Jadea.

От години компаният утвърждава идеята си за облекло, с много личен стил. Винаги иновативен дизайн, силен творчески дух, непрекъснатото търсене на качество и производството, извършвано изцяло в Италия, характеризират бранда Jadea.

С тези цели компанията е замислила и създала колекции, които са събрали успехи в Италия и в целия свят, което й позволява да постигне квалифицирано и непрекъснато присъствие в сектора на дамското бельо през годините. Производството на Jadea приляга на всяка възрастова група – колекциите включват както екстравагантни модели, така и класическата линия.

Винаги близо до истинските нужди на жените

Jadea са готови да разкрият новости във всяка нова колекция. Дизайнерите се учат от историята и мненията на дамите, за да създават практична и винаги актуална линия, предназначена да даде необходимия комфорт. Мисията на дамското бельо е да ви накара да се чувствате добре в тялото си!

Много богата селекция от бельо – бралети, сутиени, слипове, бразилиани, прашки и клинове, характеризиращи се с меки, свежи и обгръщащи материи, способни да подчертаят формите на всички жени със спонтанност и естественост, които само Jadea е в състояние да предложи.

Богатият избор от класически цветове и широка гама от модели, от които да избирате, правят колекциите Jadea идеалният съюзник към променящите се нужди, които са част от динамичната дни на всяка жена.